Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Inblick: Fjäril vingad

Av: My Datum: november 17, 2010Kategori: Inspiration

Jag har länge funderat på hur jag ska inreda vårt uterum. Så klev jag in i vackra inredningsbutiken Love your home här i Uppsala, och hittade ett genomskinligt ark fyllt av stora som små fjärilar. Då bestämde jag mig, uterummet ska ha fjärilstema!
Det enda som behövdes för att fullborda fjärilsförvandligen var en sax för att klippa ut fjärilarna och lite häftmassa för att få de att “landa” på valfri yta. Så nu sitter mina fjärilar över hela uterummet…

…på kanterna av doftljusen…

…i takkronan…

…och så klart på de vita träpanelsväggarna.

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…