Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Hays pastelliga lakan

Av: My Datum: mars 7, 2011Kategori: Sovrum

Visst är lakanen från Hay härligt vårfräscha? Trots att jag sedan närmare tio år varit bestämd på att bara vita lakan är något att ha, så är jag nästan är beredd att ändra mig när jag ser Hays lakan. Våriga pasteller i dess bästa randiga och rutiga form. Lakanen är ett samarbete mellan danska Hay och nederländska designerduon Scholten och Baijings. Klicka hem lakanen från Hayshop.

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…