Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Hästlampa från Front

Av: My Datum: mars 11, 2009Kategori: Belysning & Vardagsrum

Mitt I centrala Reykjavík, i ett stort fönster som tillhör trendiga baren B5, står den här underbara hästlampan. Under mitt halvår som jag bodde på Island stirrade jag mig blind varje gång jag passerade B5, och drömde om att på något sätt lirka in den i resväskan till Sverige. Gissa om jag blev lycklig när jag upptäckte att lampan säljs här hemma?!
Den är designad av svenska designgruppen Front, och kan köpas online på Inred. Med lampans höjd på 210 cm och bredd på 90 cm, är det nästan som att ha en riktig häst inomhus. Och priset för lampan, 49224 kronor, talar också för att du investerar i en häst mer än i en lampa.

 

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…