Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Gör egen glass i sommar

Av: Roza Takiporian Datum: maj 5, 2014Kategori: Kök, vitvaror

I dag tipsar jag om denna glassmaskin från OBH Nordica. Sockersöt design och en väldigt praktisk apparat att ha i köket. Att göra glassen tar 10 minuter och det blir supergott. Jag vet, för jag provsmakade hos en vän i helgen 😉

Skålen går att förvara i frysen och man får också med två fina skålar. Jag brukar gilla rosa men i just det här fallet tror jag den blåa är finast – men det är en smaksak. Huvudsaken är att glassen smakar mums!

 

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…