Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Fyll badrummet med reptiler

Av: 4myhome Datum: september 13, 2008Kategori: Övrigt

Ja, jag menar inte bokstavligt att man ska fylla badrummet med riktiga levande reptiler utan vi pratar reptilmönstrad badrumsinredning. Jag är inget stort fan av djungelmönster men Jungle Collection från Cielo gillar jag verkligen då mönstret är taktilt. Mycket snyggt och väldigt ovanligt då man tittar på badrumsinredning. Jag antar att inredningen går lös på en ganska stor summa pengar så jag får väl helt enkelt bara drömma om den i vitt.

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…