Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Fantastiskt vacker dagbädd

Av: 4myhome Datum: september 20, 2008Kategori: Exteriört & Inspiration & Trädgård

Jag ser framför mig en stor veranda där flera olika sittgrupper får plats. På en väl utvald plats tronar denna fantastiskt vackra dagbädd från Laneventures serie WeatherMaster. Möbeln ser ut att vara hämtad från en värld där både Orientexpressen, shejker, kameler och annat lite spännande och romantiskt är inblandat. Jag vill ligga i denna dagbädd på min gigantiska veranda och bara drömma mig bort.

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…