Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Exotiskt hos Medinan

Av: Therese Blomqvist Datum: februari 8, 2012Kategori: Övrigt

Jag steg in i en underbar liten butik igår. Butiken Medinan som ligger på Folkkungagatan  och som jag uppenbarligen lyckats missat under tre års tid men igår fångade lyktan som stod utanför min uppmärksamhet och jag klev in på ett härligt gammalt trägolv och möttes av en väldigt trevlig Malin som förövrigt är butiksägare. För en stund kunde jag snabbt drömma mig bort till varmare breddgrader och inne i butiken fanns en härlig blandning av lampor, bord, textiler, tallrikar och mycket mer. Jag kan varmt rekommendera ett besök i den lilla oasen.

Nedan kan du se en bild på en fin laterna från butiken.

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…