Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Inreda hemmakontor – ta hjälp av deskstore.com

Av: Irina Datum: april 28, 2008Kategori: Inspiration & Kök, vitvaror & Sovrum & Vardagsrum

fold_0020_back_0020_gr_00f6_n_440x440shkl.jpg

Jag tar förgivet att det är fler än jag som stundtals sitter hemma och jobbar och jag antar att det är fler än jag som har inrett ett litet kontor. Vissa kan lyxa med ett helt rum medans andra, som jag får fixa en liten hörna. Jag har alltid varit förtjust i papperssaker och prylar som har med kontor att göra, det är en av mina hobbies i vuxen ålder då jag inte längre kan köpa bänkpapper, luktsuddigummin och ny skolväska till hösten. Jag tycker däremot utbudet kan vara lite enahanda och oftast möts man av samma prylar även om affärerna heter olika. Jag snubblade över deskstore.com häromdagen och hittade en massa snygga och praktiska prylar. På deskstore kan man köpa allt från kaffekoppar till riktigt lyxiga häftapparater, här finns allt som behövs för ett litet, eller varför inte stort kontor.

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…