Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

En liten vit kanin

Av: Irina Datum: april 20, 2008Kategori: Belysning & Kök, vitvaror & Sovrum & Vardagsrum

402x298_1244.jpg

När jag fyllde i januari så fick jag en lampa föreställande en vit kanin av mina två bästisar. Jag blev överlycklig då jag gått och spanat på den lilla varelsen/lampan ett bra tag. Nu står kaninen i fönstret och för er som blir lite sugna kan jag informera om att den finns att köpa på Coctail, Södermalm i Stockholm. Coctail De Luxe som är deras systerbutik har även en webbutik som för tillfället är under uppbyggnad men den är säkerligen snart igång och då är det ju bara att höra av sig till dem.

Designtorget har alldeles nyligen började sälja den lilla vita raringen för 550 kronor så där är det ju ytterligare en möjlighet.

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…