Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

En av mina favoritbutiker

Av: Irina Datum: mars 25, 2008Kategori: Inspiration & Övrigt

bi6.jpg

Jag kommer då och då att skriva om butiker som jag gillar lite extra, både sådana som finns på nätet och sådana som man hittar på gatan. Eftersom jag bor i Stockholm så blir det ju en hel del härifrån och du som inte bor här kan ju se det som ett litet tips då du besöker huvudstaden.

Har du något bra tips på en favoritbutik? Jag tar tacksamt emot alla tips från vårt avlånga land!

Butiken Silvia drivs av Ebba och Susanna som har varit kompisar sedan dagis. De har ett starkt intresse för inredning och klassisk formgivning och gillar speciellt design som funkar lika bra idag som för femtio år sedan. I butiken hittar du en rad kända märken som Marimekko, Iittala, Almedahls blandat med mindre märken och ny design som till exempel Anna Kraitz och Runa Klock. Är jag på jakt efter en present till mig själv eller någon vän är Silvia ett givet val och jag går sällan därifrån tomhänt.

Butiken hittar du på Nytorgsgatan 36 och de har telefonnummer 08 – 641 70 42

bu3.jpgbui5.jpgbutik4.jpg

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…