Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Dramatisk och vacker arkitektur

Av: Roza Takiporian Datum: mars 15, 2013Kategori: Inredning, design, möbler & Inspiration

Jag har nyligen kommit hem från långsemester i Dubai, där byggnaderna är mäjestätiska och storslagna, inredningen och arkitekturen är bländande vacker. Så, man kan säga att jag har blivit aningen inspirerad av detta med storslagen inredning och dramatisk arkitektur. Tänkte dela med mig av några inspirerande bilder jag hittat på området “pampigt och storslaget”. Vilken är er favorit? Själv gillar jag nog den första. Den är så harmonisk. Tänk att sitta vid det där köksbordet och äta frukost.

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…