Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Dörrstopp som funkar på allt i hemmet

Av: 4myhome Datum: september 14, 2008Kategori: Övrigt

Första gången jag såg dörr- och fönsterstoppet Flux var i Holland och jag ångrar mig fortfarande att jag inte köpte dem då. Nu hittade jag dem på nätet och jag ska genast beställa några stycken då de skeppar överallt på jorden. Flux är i gummi och den klara av “glapp” från en centimeter upp till nio och den lämnar inga märken efter sig. Här kan man köpa Flux!

.

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…