Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Den perfekta rengöringen för poolen?

Av: Irina Datum: maj 25, 2008Kategori: Exteriört

solar-powered-pool-purifier_440x440shkl.jpg

The Floatron Pool Cleaner drivs av solceller och rengör poolen med hjälp av mineraler. Jag skolkade en hel del på kemin så exakt hur det går till vet jag inte men nog verkar det bra. De skriver att det bara är att låta The Floatron Pool Cleaner flyta runt i poolen och att man inte behöver använda använda rengöringsämnen. Nu har jag inte en pool men om jag hade skulle jag definitivt ta reda på mer fakta. Vill du veta mer klicka här.

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…