Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Bubbelkalender är skoj

Av: 4myhome Datum: september 4, 2008Kategori: Övrigt

Bubbelkalendern påminner mig om hur jag som barn hanterade adventskalendrar, alldeles för ivrigt. Givetvis hade jag smygöppnat alla luckor långt innan julafton och jag är rädd att det skulle bli samma med denna då jag älskar bubbelplast. Kalendern är tydligen handgjord i Brooklyn och kostar $29,99 vilket ger ett pris på cirka 196 svenska kronor med dagens kurs. Det verkar som de bara levererar inom USA:s gränser men jag tror säkert man kan övertyga dem att skicka en till Svedala.

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…