Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Bathroom Mania gör skäl för sitt namn

Av: Irina Datum: juni 16, 2008Kategori: Övrigt

Nog kan de tyckas lite maniska alltid. När man spanar in hemsidan avslutas alla kategorier med utropstecken. Pust. Sen vet jag faktiskt inte vad jag tycker om pissoarmunnarna. Är de roliga eller lite väl ekivoka? I vilket fall verkar Bathroom Mania inte plågas av några begränsningar så skulle jag inreda någon typ av offentlig toalett var det dem jag skulle kontakta. Vill du veta mer klicka här.

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…