Välkommen till 4myhome - här hittar du Erbjudanden, Nyheter och Annonser inom hus, hem och inredning

Ja tack, jag vill ha nyheter och erbjudanden inom vald kategori till min inkorg!

Kreativ förvaring

Av: Roza Takiporian Datum: januari 30, 2012Kategori: Förvaring

Jag älskar att pyssla. Virka, klistra, klippa, måla, skapa. Kreativitet är bra för själen, liksom avkopplande och lugnande. Men vi kreativa själar tenderar att ha lite för mycket grejer både här och där. Småsaker, krimskrams, garn och tygbitar som ligger och dräller överallt. Då är dessa förvaringsaskar från Panduro perfekta! Pappaskarna är helvita, något som ger plats åt din egna kreativitet.

Själv åkte jag och köpte snyggt presentpapper som kom att pryda mina förvaringsaskar. Efter en del klippande och klistrande med tapetlim, så fick jag fyra ursnygga pappaskar. Nu har jag plats för all min kreativitet! Och så fick jag en ask över för mössor och vantar också. Inte helt fel!

Så här snygg blev min vita pappask när den fick på sig lite presentpapper:

Kommentera gärna

Senaste Nyheter

 • Med JABO Studio bygger du stugan på datorn

  Sommaren är på gång och vi är…

 • Hasselfors Garden Ekotoa – lätt, smart och smidig

  Hasselfors Garden Ekotoa, ny miljövänlig torrtoalett till…

 • Ny portabel laddare hjälper i nöden

  Ladda mobilen under promenaden eller på väg…

 • Viktigt med säker el i trädgården

  Säker el i trädgården med Aqua Stark…

 • Ladda direkt i väggen med Exxact USB-laddstation

  Med Schneider Electrics senaste nyhet Exxact USB-laddstation…